Onze honden stellen zich voor

Duitse Dog Goof

GOOF

Hallo, ik ben Goof. Officieel heb ik een hele deftige naam, maar hier noemen ze me dus Goof. Als jullie hier op bezoek komen zal ik jullie heel enthousiast begroeten.Ik krijg graag bezoek, zeker als je dan ook nog even met me speelt. Ik ben super lief en speel heel graag met ballen.

Het liefst een gewone voetbal, die is trouwens nooit lang heel. Spelen met een bal die lek is gaat toch veel beter.. Lees verder

YENTL

Hoi, ik ben Yentl. Ik ben een hele vrolijke dame. Soms een beetje ondeugend, maar daar kunnen de baasjes heel goed mee om gaan. Stiekem vinden ze dat wel leuk hoor. En dat heb ik natuurlijk ook door. Ik luister erg goed, maar zal altijd eerst nog snel iets anders doen voordat ik doe wat de baasjes graag willen. Als ik moet komen dan doe ik dat wel hoor, maar ik zal eerst toch nog snel even een rondje rennen. Dat doe ik express, vind ik leuk. Lees verder


Duitse Dog Yentl
Duitse Dog Joyce

JOYCE

Hey daar, ik ben dus Joyce. Ik ben de rustigste van het hele stel, al zeg ik het zelf. Met alle andere Duitse Doggen die hier wonen kan ik heel goed opschieten. Maar met Goof heb ik wel een hele speciale klik. Het is ook een knapperd hè.
Ik hou van de hele dag lekker luieren. Het liefst lekker in het zonnetje. Ik ben graag veel buiten, dat vind ik heerlijk. Alleen niet als het regent want daar heb ik een hekel aan. Lees verder

GUUS

Ik ben Guus. Ik ben erg relaxed en erg aanhankelijk. Ik loop de hele dag achter mijn baasjes aan. Ik vind het zo gezellig om erbij te zijn.
Nu moet je niet denken dat ik niet goed alleen kan zijn en niet zonder mijn baasjes kan, want dat kan ik prima. Als de baasjes even weg moeten dan rust ik lekker uit. Als de baasjes dan terug zijn, dan ben ik niet meer moe en kan ik de rest van de tijd weer achter ze aan lopen.

Lees verder


Duitse Dog Goof en Guus
Duitse Dog Toos

TOOS

Hallootjes, ik ben Toos. Ik ben altijd super vrolijk, beetje druk en erg ondeugend. Maar ik ben ook nog niet zo oud dus ik moet nog best veel leren. Ik speel graag met alles wat ik tegenkom. Maakt niet zo veel uit wat het is hoor. Je kunt bijna alles in je bek pakken en dan de lucht in gooien. Het ploft vanzelf wel weer ergens neer. En dan doe je dat gewoon een aantal keer achter elkaar en je hebt al een heel leuk spelletje. Lees verder


TREES

Hoihoi, ik ben Trees. Ik ben ook altijd super vrolijk en enthousiast.

Maar ik ben ook nog heel ondeugend, al zeg ik het zelf.

Op dit moment zit ik in mijn sloop fase. Alles wat kapot kan, moet kapot.

Dat vinden de baasjes niet zo leuk, maar och het is maar een fase hè.

De andere hebben deze fase allemaal overgeslagen, ik niet hoor.

Lees verder


Duitse Dog Trees
Tess Blauwe Duitse Dog

TESS

Dag allemaal, ik ben Tess.

Ik kom vanuit Duitsland waar Tonnie en Twan mij hebben opgehaald. Pff, dat was een hele rit zeg. In het begin was alles een beetje vreemd, maar nu voel ik me helemaal thuis!

Ik heb kennis gemaakt met alle andere dieren hier en het is super leuk. Ik speel graag met een bal of met een flostouw. 

Ik hou er niet zo van om alleen te zijn. Ik kan het wel hoor, maar ik vind het toch echt fijner als er iemand in de buurt is. Ook loop ik graag achter de baasjes aan, dat is gezellig toch?

Als je wilt weten hoe ik hier terecht gekomen ben klik dan hieronder.


Lees verder